Training nieuwste ontwikkelingen op coatinggebied

Training nieuwste ontwikkelingen op coatinggebied

Men verwacht het vaak niet, maar op het gebied van coatings vinden jaarlijks nog vele ontwikkelingen plaats. Producenten zijn continue bezig met het ontwikkelen en testen van nieuwe componenten, bindmiddelen en additieven om hun coatings te verbeteren. Met name duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn de afgelopen jaren een grote rol gaan spelen.

Om  de naam van specialist op het gebied van coatings waar te maken vindt Sijtsma Noord het uiterst belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele ontwikkelingen en deze weet toe te passen in de praktijk. Vandaar dat wij onlangs Nylo Coatings bij ons op bezoek hebben gehad om te vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van coatings.

Na de benodigde theoretische uitleg mochten onze vaklieden een aantal coatings testen. Hieruit kwam het verschil tussen de coatings duidelijk naar voren. Om de kennis van onze vaklieden up to date te houden kregen ze ook nog een praktijktraining in het leggen van een aantal verschillende coatings. Al met al was het een zeer leerzame en interessante dag.

Wilt u meer weten over de verschillende coating systemen en de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 0517 23 22 00.

Naar alle blogs