Onlangs heeft Sijtsma Noord het ISO 22000:2005 certificaat behaald. Daar zijn we natuurlijk trots op en we leggen u graag even uit wat het certificaat voor ons en voor u betekent. Het certificaat is eigenlijk niets meer dan een geaccepteerde standaard als het gaat om voedselveiligheid. Het is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat overal ter wereld dezelfde voedselveiligheidsnormen nageleefd kunnen worden. De volledige naam van de standaard is: ISO 22000 Voedselveiligheid managementsystemen - eisen aan een organisatie in de voedselketen. Besmette voedingsmiddelen zijn een nachtmerrie voor iedereen die werkzaam is in de voedingsmiddelenindustrie. Om besmettingen tegen te gaan en een hoge hygiënische standaard te hanteren maken wij gebruik van deze werkwijze. De certificering is wat dat betreft een bekroning op goed geleverd werk. Allereerst is het belangrijk dat een bedrijf voldoet aan het halen van de HACCP normen. Verder is het van belang dat wij onze plaats en rol binnen de voedselketen herkennen. Bij Sijtsma Noord doen we veel klussen in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie en dus zijn we ons bewust van deze HACCP principes. Uiteraard voldoen we hieraan, al onze vloer-, wand- en plafondcoatings zijn HACCP goedgekeurd. Er moet worden voldaan aan alle onderstaande voorwaarden voor het certificaat wordt toegewezen: Als u als bedrijf ook wilt voldoen aan de eisen, dient u eerst alle voor uzelf relevante eisen op te stellen. Die eisen verschillen per branche. Sijtsma Noord helpt u graag om ervoor te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de ISO 22000 eisen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Sijtsma Noord is ISO 22000:2005 gecertificeerd
Wat is het ISO 22000:2005 certificaat?
Waarom is het certificaat belangrijk?
Wat zijn de voorwaarden van het ISO 22000:2005 certificaat?
Wilt u voldoen aan de ISO 22000 eisen?