Certificering innovatief instant coatingssysteem

Certificering innovatief instant coatingssysteem

Het uitvoeren van coatingwerkzaamheden zorgt vaak voor productieoponthoud. Sijtsma Noord weet, als 35 jarige specialist binnen verschillende vakgebieden, hoe belangrijk het is om het productieproces zo goed mogelijk draaiende te houden. Wij investeren dan ook jaarlijks in onze kennis en verschillende systemen om de productie zo min mogelijk te laten beïnvloeden door onze werkzaamheden.

Zo zijn wij onlangs ook in aanmerking gekomen met het innovatieve bedrijf SolidLux. Zij hebben een uniek, gepatenteerd coatingssysteem ontwikkeld dat direct uithardt en vanaf de eerste minuut weer volledig belastbaar is. Een ideaal product voor het aanbrengen van vloercoatings en belijning binnen bedrijven waar het productieproces geen oponthoud mag oplopen!

Sijtsma Noord heeft SolidLux benaderd om onze vakspecialisten te trainen in het gebruik van dit unieke systeem. Sinds afgelopen week zijn onze vloerspecialisten getraind in het gebruik van dit innovatieve vloercoating systeem. Sijtsma Noord is nu gecertificeerd applicateur van dit prachtige vloercoating systeem!

Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden en meer informatie over dit innovatieve systeem? Bekijk onze dienstenpagina over SolidLux Instant Coating of neem vrijblijvend contact met ons op.

Naar alle blogs